Futbolcuyu tavlamak işte bu kadar kolay!

Taraftar, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Melo'ya ulaşabilmek için çabaladı. Neticeye böyle ulaştı!

Futbolcuyu tavlamak işte bu kadar kolay!

Galatasaraytaraftarlar, sarı-kırmızılı takımın Karabükspor maçına hazırlandığı antrenmana büyük ilgi gösterdi ve tesisleri adeta şölen alanına çevirdi.
         
Çalışma başlamadan üst antrenman sahasındaki tribünü tamamen dolduran taraftarlar, daha sonra buraya da sığmayarak saha kenarlarına kadar taştı. Tesislere gelen taraftar sayısının 2 bini aştığı öğrenildi.
        
 "Alemin kralı geliyor" ve "İmparator Fatih Terim" tezahüratlarıyla takımı karşılayan sarı-kırmızılı taraftarlar, oyuncuları da tribünün önüne çağırarak, "Üçlü" diye tabir edilen tezahüratı yaptırdılar. 
         
Antrenman sonunda Drogba, Melo, Semih Kaya, Burak Yılmaz ve Elmander'in taraftarlara imza dağıtması, güvenik görevlilerine zor anlar yaşattı. 

İmza alabilmek için adeta birbirleriyle yarışan ve izdihama neden olan taraftarların sahaya girmemesi için çaba sarf edilmesine karşın, zaman zaman sıkıntılı anlar yaşandı.

Bazı taraftarlar ise uyanıklık yapıp amaçlarına kolaylıkla ulaştılar. "Lütfen buraya gel Melo" diye pankart açan bir taraftar, akıllığının karşılığında Melo ile sohbet imkanı buldu ve imzasını aldı...

İşte o anlar:





























<< Önceki Haber Futbolcuyu tavlamak işte bu kadar kolay! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER