Galatasaray - Gençlerbirliği maçına dair her şey!

Galatasaray - Gençlerbirliği maçının analizi, istatistikleri, fotoğrafları ve özeti burada...

Galatasaray - Gençlerbirliği maçına dair her şey!

Galatasaray Bu Sezon Cuma Günü Oynadığı 8.Maçta 6.Kez Puan Kaybetti. ( Toplam 16 Puan Kaybı ) 
Galatasaray bu sezon Süper Lig’de 8.kez cuma günü maç oynadı. Oynanan 8 maçta Galatasaray 6.kez puan kaybetti.  İ.B.Belediyespor karşısında 3-1 kazanan Galatasaray, Akhisar Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Galatasaray diğer 6 maçta 2 beraberlik 4 yenilgi aldı. Galatasaray cuma günü oynadığı lig maçlarında 16 puan kaybederken 4 yenilgisini de (Orduspor 0-2, Karabükspor 1-3, Kasımpaşa 1-2, Gençlerbirliği 0-1) cuma günü oynadığı maçlarda yaşadı. Gençlerbirliği ile deplasmanda 3-3, Gaziantepspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadında 50.Resmi Maçına Çıktı. 
Galatasaray bu hafta sahasında oynadığı Gençlerbirliği maçı ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadında 50.resmi maçına çıkmış oldu. Geride kalan dönemde 50 resmi maçta 29 galibiyet 12 beraberlik 9 yenilgi alan Galatasaray 90 gol atıp 47 gol yedi. 

Galatasaray Bu Sezon Süper Lig’de İlk Kez Sahasında Maçı Gol Atamadan Tamamladı.
Gençlerbirliği maçına kadar sahasında oynadığı 11 maçta da gol atan Galatasaray, Ankara ekibi karşısında 1-0 yenildi ve bu sezon ilk kez evinde gol atamamış oldu.  Galatasaray 1 penaltı atışından yararlanamadığı maçta 23 şut attı ancak gol bulamadı. 

Hamit Altıntop’un Bu Sezon 7 Şutu Direkten Döndü. 
Galatasaray’ın sezon başında transfer ettiği Hamit Altıntop bu sezon 28 resmi maçta forma giydi. Hamit bu maçlarda gol atamazken 7 şutu direkten geri geldi. Süper Lig’de 4 maçta, Şampiyonlar Ligi’nde 3 maçta olmak üzere 7 şutu direkten dönen Hamit Altıntop arkadaşlarına 6 gol pası verdi. 

Björn Vleminckx Süper Lig’de Oynadığı 8 Maçta 6 Gol Attı.
Gençlerbirliği’nin devre arasında transfer ettiği Björn Vleminckx,  Süper Lig’de oynadığı 8 maçta 6 gol kaydetti. Vleminckx attığı 6 golünün 4 tanesini kafa vuruşlarıyla kaydetti. Vleminckx’in gol attığı 3 maçı da Gençlerbirliği kazandı. ( M.P.Antalyaspor 5-3, Mersin İdman Yurdu 3-1, Galatasaray 1-0) 

Galatasaray Bu Sezon 2.Kez Penaltı Kullandı İlk Kez Kaçırdı. 
Galatasaray bu sezon Süper Lig’de 2.kez penaltı kazandı. Galatasaray 2 kez penaltı kullanırken ilk kez vuruşu gole çeviremedi. Beşiktaş maçında kullanılan penaltıyı Selçuk İnan gole çevirmişti. Sezon başında oynanan TFF Süper Kupa maçında da penaltıyı Selçuk İnan gole çevirmişti. 

Fatih Terim’in Cezası Nedeniyle Görev Yapamadığı 2 Maçta Galatasaray Galibiyet Alamadı.
Fatih Terim’in ceza alması nedeniyle görev yapamadığı son 2 maçta Galatasaray galibiyet alamadı. Geçen hafta Eskişehirspor karşısında 0-0 berabere kalan Galatasaray bu haftada sahasında Gençlerbirliği takımına 1-0 mağlup oldu.  

<< Önceki Haber Galatasaray - Gençlerbirliği maçına dair her şey! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER