Galatasaray Alper Potuk'un işini bitirdi

Uzun süredir Sarı-Kırmızılılar'ın transfer listesinde olan Eskişehirspor'lu Alper Potuk konusunda sonunda mutlu sona ulaşıldığı bildirildi.

Galatasaray Alper Potuk'un işini bitirdi

İki kulüp arasındaki sıkı pazarlıkların ardından önceki gün Aslan, 5 milyon Euro artı Yiğit Gökoğlan ve Culio'yu Es Es'e sunmuştu. Bunun ardından da Alper Potuk için 8 milyon artı Johan Elmander'i isteyen Eskişehirspor'u Aslan'ın ikna ettiği bildirildi. Fanatik haberine göre; Tarafların 5.5 milyon Euro konusunda el sıkıştığı ifade edilirken, Cim Bom'dan Elmander'in dışında başka bir ismin Kırmızı-Siyahlılar'ın yolunu tutacağı belirtildi.

'Ben gitmek istiyorum...'

Daha önce Fenerbahçe'nin gündemine gelen 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun, "Ben Galatasaray'a gitmek istiyorum. Beni satacaksanız sadece Galatasaray'a verin" yönündeki ısrarının, anlaşmayı çabuklaştırdığı konuşulurken, haftaya milli futbolcunun kendisini Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan imzayı atacağı bildirildi.
Tecrübeli futbolcunun, Cim Bom'la 4 yıllık anlaşmaya imza atacağı ve teknik direktör Fatih Terim'le çalışmayı dört gözle beklediği öğrenildi.
<< Önceki Haber Galatasaray Alper Potuk'un işini bitirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER