Galatasaray Kayseri'de puan arıyor

Süper Lig’in 9. Hafta maçında Galatasaray, Kayserispor’a konuk oluyor. Maç saat 19.00'da...

Galatasaray Kayseri'de puan arıyor

Kayserispor 

Galatasaray'ı konuk edecek Kayserispor'da, cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Kayseri temsilcisinde sarı ve kırmızı kart cezaları nedeniyle 3 futbolcu Galatasaray maçında takımdaki yerlerini almayacak. Sakatlığı bulunan 3 oyuncudan ikisinin durumunun ise maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Kaysersipor'da Hırvat teknik adam Robert Prosinecki'nin bu sezon vazgeçemediği futbolcular arasında yer alan Salih Dursun, Abdullah Durak ve Cleyton kart cezaları nedeniyle bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılılarda, sakatlığı nedeniyle sezon başından beri forma giyemeyen golcü oyuncu Bobo, yine takımını yalnız bırakacak. Sarı-kırmızılı ekipte, golcü Mert Nobre ile savunma oyuncusu Zurab'ın da Galatasaray karşısında görev almalarının çok zor olduğu bildirildi.

Galatasaray 

Zirve yarışında puan kaybına tehammülü olmayan Galatasaray, rekabetteki tek yenilgisini 1974'te aldığı, bu sezon sadece ilk haftada Sivasspor'u yenebilen Kayserispor engelini kayıpsız geçip, lider Fenerbahçe ile puan farkının açılmasını engellemek amacında.

Galatasaray'da Hamit Altıntop ve Hakan Kadir Balta sakatlıkları nedeniyle bugünkü maçta da forma giyemeyecek. Gökhan Zan idmanda tedavisinin ardından takımdan ayrı çalıştı. Kasık adalesinde sakatlığı bulunan Felipe Melo ise tedavi olup, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı, daha sonra tedbir amaçlı olarak dinlendirildi.

Maçla ilgili notlar 

-Galatasaray ile Kayserispor, lig tarihinde 37. kez karşı karşıya gelecek.

-İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibinin, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 36 maçta Galatasaray 23, Kayserispor ise sadece 1 galibiyet aldı, 12 maç da berabere sonuçlandı.

-Kayserispor, lig tarihinde şimdiye dek Galatasaray karşısındaki tek galibiyetini 21 Nisan 1974 tarihinde Kayseri'de yapılan maçta 2-0'lık sonuçla aldı.

-Geçen sezonki maçları Galatasaray, İstanbul'da 3-0, Kayseri'de de 3-1'lik skorlarla kazandı.

Muhtemeler 11’ler 

Kayserispor: Ertuğrul, Alper, Zurab, Fonseca, Ömer Bayram, Sefa, Mijaloviç, Okay, Biseswar, Mouche, Nobre.

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Sabri, Ceyhun, Selçuk, Bruma, Sneijder, Burak, Drogba,



<< Önceki Haber Galatasaray Kayseri'de puan arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER