Galatasaray istedi ve transferi bitirdi

Carlinhos en geç salı günü Galatasaraylı...

Galatasaray istedi ve transferi bitirdi

Galatasaray, 2 yıldır peşinde olduğu Carlinhos transferinde artık sona yaklaştı. Teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği Brezilyalı sol bek için sarı-kırmızılı yönetim, geçen sezonun devre arasında da Fluminense’nin kapısını çalmış ancak bir türlü kulübü ikna edememişti.

Taffarel’in devreye girmesi ile birlikte transferin önü de açılırken Brezilyalı oyuncu da ikna edildi. 26 yaşındaki sol bek için Fluminense, 9 milyon Euro isteyince tıkanan transfer görüşmeleri, Carlinhos’un da G.Saray’ı istediğini kulübüne iletmesi ile başka bir boyut kazandı. Başkan Ünal Aysal da Fatih Terim ile yaptığı görüşmede “Hocam, Carlinhos’u bana bırak, transferi bizzat ben halledeceğim” demesinin ardından hızla artan çalışmalar sonuca ulaştı. Carlinhos’un pazartesi veya salı günü kendisini 4 yıllığına G.Saraylı yapan sözleşmeye imza atacağı öğrenilirken bonservisinin ise 5 milyon Euro civarında olması bekleniyor.

DEVLER LİGİ FAKTÖRÜ!

Drogba ve Wesley Sneijder transferleri ile birlikte tüm dünyanın gözünün G.Saray’a çevrildiği dönemde Real Madrid ile oynanan maçlar da Carlinhos’un G.Saray tercihinde etkili oldu. Şampiyonlar Ligi tecrübesini yaşamak istediğini Taffarel’e ileten Carlinhos’a G.Saray’daki durumu anlatan ve banko oynayacağını aktaran antrenör de transferdeki kilit isim oldu.

Geçen sezon 31 maçta forma giyen ve takımının şampiyonluğa ulaşmasında büyük katkısı olan oyuncu, Libertadores Kupası’nda da 9 kez sahaya çıktı. Brezilya Milli Takımı formasını 1 kez sırtına geçiren Carlinhos, Şampiyonlar Ligi performansı ile de milli takımda kendine yer bulmayı hedefliyor. 
<< Önceki Haber Galatasaray istedi ve transferi bitirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER