Galatasaray'a süper İtalyan

Galatasaray atağa kalktı, somut adımları sıklaştırdı.

Galatasaray'a süper İtalyan

Geçtiğimiz günlerde milli takımın golcüsü Mevlüt Erdinç ve kulübü St. Etienne ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar’ın yeni hedefi yabancı stoper, aday oyuncu ise tanıdık bir İtalyan; Astori... Tanıdık, çünkü hatırlanacağı gibi devre arasında da Mancini, yönetimden bu oyuncuyu istemiş, ancak görüşmeler, İtalya’da ‘çılgın’ olarak tanınan Cagliari Başkanı Massimo Cellino’nun tutarsız ve sonu gelmeyen isteklerine takılmıştı. 

Mancini yine onu istedi 

Yönetim Mancini’ye yine sordu, aynı ismi aldı ama Cim Bom için şartlar bu kez daha mantıklı. Çünkü Cellino, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Leeds United’ı satın aldı ve sportif yatırımının büyük bir bölümünü bu ekibe kaydırdı. Cagliari’de para eden ve talibi olan futbolculara izin vereceğini açıklayan başkanın, Astori için de 7 milyon Euro’luk bir bonservis belirlediği ifade edildi. 

Bütçe 5 milyon Euro

27 yaşındaki oyuncunun Mancini ile çalışma isteği ve sözleşmesinin sadece 1 yılının kalması gibi faktörler, 7 milyon Euro’da ciddi bir pazarlık payı oluşturuyor. Galatasaray’ın yöneticilerinin önümüzdeki günlerde İtalya’ya gideceği ve Cagliari ile masaya oturacağı, bu transfere ise 5 milyon Euro ayırdığı vurgulandı. Fanatik
<< Önceki Haber Galatasaray'a süper İtalyan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER