Galatasaray'ın bombası Drogba, ne gol attı öyle!

Galatasaray'ın dünyaca ünlü futbolcusu Drogba, Fildişi Sahilleri takımıyla çıktığı maçta, enfes bir gole imza attı.

Galatasaray'ın bombası Drogba, ne gol attı öyle!

Afrika Futbol Konfederasyonu'na (CAF) üye ülkelerin katılımıyla düzenlenen Afrika Uluslar Kupası'nda, (D) Grubu'nda Cezayir ile Fildişi Sahilleri karşılaştı.

Güney Afrika'nın Rustenburg kentindeki Royal Bafokeng Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba, Fildişi Sahilleri takımının kaptanı olarak çıktığı karşılaşmada, 90 dakika forma giydi.

İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında, Cezayir 64. dakikada penaltıdan Sofiane Feghouli ve 70. dakikada El Arbi Hillel Soudani'nin golleriyle 2-0 öne geçti. Fildişi Sahilleri, 77. dakikada Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba ve 80. dakikada Wilfried Bony'nin golleriyle eşitliği yakaladı. Karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Cezayir takımı bir penaltı atışından yararlanamadı.


Öte yandan, Galatasaray'da forma giyen bir diğer futbolcu Emmaneul Eboue ise maçın 85. dakikasında oyuna dahil oldu. Trabzonsporlu Didier Zokora da 90. dakikada oyuna girerken, Souleymane Bamba ise karşılaşmayı yedek kulübesinden izledi. 
<< Önceki Haber Galatasaray'ın bombası Drogba, ne gol attı öyle! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER