Gaziantepspor Karaman'a çok kızgın

Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, eski teknik direktörleri Hikmet Karaman'ın Bursaspor ile anlaşmasının ardından sessizliğini bozdu.

Gaziantepspor Karaman'a çok kızgın

Eski Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın, Gaziantepspor Kulübü ile yollarının ayrılmasının ardından Ertuğrul Sağlam'dan boşalan Bursaspor teknik direktörlüğü koltuğuna oturmasına Gaziantepspor cephesinden yanıt geldi.

Konuyla ilgili olarak Sporx.com'a açıklamalarda bulunan Mehmet Kızıl, Bursaspor ve Hikmet Karaman'ı etik kurula verip vermeyecekleri konusunu yönetim kurulu nezdinde görüşeceklerini ve yönetim kurulunda alacakları karar doğrultusunda hareket edeceklerini belirtirken konuyla ilgili olarak şahsi görüşünü de paylaştı.

Kızıl yaptığı açıklamalada; 'Ben bu konu ile ilgili fazla spekülasyon yaratılmasından memnun değilim. Hikmet Karaman ile benim sert bir şekilde tartıştığıma dair yapılan iddiaların hiçbiri doğru değil. Ben Bursaspor'un yaptığı davranışı şike yapmaktan farklı görmüyorum. Bu da bana göre bir şike, yapılanlar hiç hoş değil' sözleriyle hem Hikmet Karamman'a hem de Bursaspor cephesine olan tepkisini dile getirdi.

<< Önceki Haber Gaziantepspor Karaman'a çok kızgın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER