Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'e şok sorular

Spor yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'dan ayrılan teknik direktör Fatih Terim'in geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği basın toplantısıyla ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'e şok sorular

- Bazılarına 'hakkımı helal etmiyorum' derken bile isim kullanamamış.
- Aslında hiç bir şey söylemedi
- Soruları yazılı alması doğru değildi

İşte Hıncal Uluç'un o açıklamaları...

"Fatih Terim'in basın toplantısı bende büyük bir hayal kırıklığı uyandırdı. Bazılarının yazdığı gibi zamanlaması dolayısıyla değil.

'O gün, türbanlıların meclise girdiği gündü. Türkiye'de herkes onu konuşacakken bunu bile bile o tarihe basın toplantısı yaptı ve medyada gerektiği kadar yer almadı' dediler.

Fatih Terim bence o günü bilerek seçmiş dahi olabilir. Fatih Terim anladığım kadarıyla konuşmaya niyetli değildi. Ünal Aysal durduk yerde emrindeki Galatasaray Televizyonu'nu kullanıp, hem de Ali Kırca gibi saygın bir isimle ortaklaşa, Ali Kırca için 'tezgâh sorular sordu' diyemiyorum ama, yüklenince Fatih Terim cevap vermek zorunda kaldı. Ama bu cevabı öyle bir tarihte verdi ki medya büyütemedi, ön sayfalardan giremedi.

Bence doğru bir Galatasaraylılık... Hem kendisine yönelik ithamlara cevap verdi hem de bunu en olay yaratmayacak günde yaptı.

Zamanlamasına bir itirazım yok ama Fatih Terim eğer cevap veriyorsa bana bir şey söylemeli... Bana hiçbir şey söylemedi! Fatih Terim'in söyledikleri içinde bilmediğim hiçbir şey yok. Senin bilmediğin var mı? Herhangi bir Galatasaraylının bilmediği var mı? Eskiler 'malumu ilan-bilineni açıklamak' derler; bilineni açıklamak açıklama değil...

Bazılarına 'hakkımı helal etmiyorum' derken bile isim kullanamamış. Kimse bileyim ben! Bana mı etmiyor acaba hakkını helal? Ünal Aysal 'bazıları' diye konuşmadı ki! Ünal Aysal "Fatih Terim" diye konuştu. Sen de ona cevap vermek için bu basın toplantısını yaptın; o zaman adını koy.

Ben Fatih Terim'in Ünal Aysal ile çalışmaya başladığından beri başına gelenleri açıklamasını bekliyordum. O neler talep etti, Ünal Aysal neler yaptı? Bülent Tulun'u Florya'dan niçin kovdu? Mesela... Laf ola torba dola!..
Sistem yanlış. Ne demek soruları yazılı almak!.. Böyle şey olur mu! Hoşuna giden sorulara cevap vereceksin, hoşuna gitmeyenlere vermeyeceksin! Sen birtakım şeyleri söylemek istiyorsan onları soruymuş gibi belki kendin yazıp koyacaksın. Orada sorulara cevap verdiğinde 'Bu benim sorumdu' diye ayağa kalkan biri yok. Niye böyle bir şüpheli durum yaratıyorsun ki?

Bu arada bu hafta Beşiktaş maçını izledi.

Evet; nihayet maça gelmişti. Dilerim Galatasaray maçına gelmeye de cesaret eder. Bu lafı açık açık söylüyorum. Sen milli takımın teknik direktörüysen Fener'in sahası, Galatasaray'ın sahası, Beşiktaş'ın sahası, Torku'nun sahası yok! Hepsine gideceksin." 
<< Önceki Haber Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'e şok sorular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER