İki büyük kulüp Uğur için devrede

Galatasaray ve Egemen'in sakatlığı üzerine stoper arayan Fenerbahçe genç futbolcuyu transfer edebilmek için büyük çaba harcıyor.

İki büyük kulüp Uğur için devrede

Galatasaray'ın altyapısında yetişen ve 2006 yılında profesyonelliğe geçen genç oyuncu ilk olarak Gaziantepspor'a kiralanmıştı. Daha sonra sırayla İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Beylerbeyi ve Kartalspor'da da oynayan genç stoper, 2011 yılında Akhisar Belediyespor'a transfer oldu. 

Sarı kırmızılıların yeniden renklerine bağlamaya çalıştığı genç oyuncu için ezeli rakibi Fenerbahçe de devreye girdi. Sarı lacivertliler ameliyat olan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Egemen Korkmaz'ın boşluğunu Uğur Demirok ile doldurmak istiyor

Transferde sık sık karşı karşıya gelen Galatasaray ve Fenerbahçe yeni bir savaşın eşiğinde. Galatasaray yönetimi uzun süredir gündeminde yer alan Uğur Demirok için Akhisar'a resmi teklif yapmıştı. 

ŞOK ÜSTÜNE ŞOK
Ege kulübünün 3 milyon Euro ve Umut Bulut'u istemesi sebebiyle geri adım atmak zorunda kalan Sarı-Kırmızılılar dün şok bir haber aldı. Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe de milli futbolcunun transferi için resmen devreye girdi.  Egemen'in sakatlığı ile sarsılan Sarı-Lacivertliler, Akhisar'a teklifini sundu. Galatasaray altyapısından yetişen Uğur'un, "Bonservisimi kim alırsa ona giderim" dediği öğrenildi.
<< Önceki Haber İki büyük kulüp Uğur için devrede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER