Bir yağmurda İstiklal bu hale geldi

Aniden bastıran yağmur, İstanbul'un bazı bölgelerinde altyapı yetersizliği sebebiyle vatandaşları mağdur etti.

Bir yağmurda İstiklal bu hale geldi

Beyoğlu'nda şiddetli yağış başta İstiklal Caddesi olmak üzere sokakları adeta göle çevirdi. İstanbul'un eğlence ve gezi mekanı olarak bilinen İstiklal Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde yapılan asfalt çalışması, plan eksikliği yüzünden ilk yağmurda iflas etti. Caddeyi uzun yıllardan sonra ilk defa su bastı.

Vatandaşlar ve araçlar aniden bastıran yağmur nedeniyle ilerlemekte zorlandı. Taksim ve çevresinde şiddetli yağmur etkisini gösterdi. Yağmur sebebiyle sokaklar ve caddeler göle döndü. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar duraklara ve iş yerlerinin önlerine sığındı.
Yeni yapılan Taksim alt geçidi sel sularına teslim oldu

METRO İSTASYONUNU SU BASTI

Sağanak yağmur ile oluşan selde, Merter metro istasyonunu da su bastı. Yolcular istasyona giremedi. Güvenlik görevlileri ise içeriye dolan su yüzünden mahsur kaldı.

Aniden bastıran yağmur rögarları patlatınca istasyonun çevresi ve içi su ile doldu. Yolcular istasyona ulaşmakta zorlandı. İçerdeki güvenlik görevlileri de yüksek yerlere çıkarak sudan korunmaya çalıştı.

Ayrıca istasyon çevresindeki yollar da göle döndü. Araçlar yarım metreyi bulan su birikintisinde ilerlemekte zorlandı. Bir yolcu otobüsü suya saplanıp kaldı. Vatandaşlar, rögarın patlaması nedeniyle metroyu su bastığını bu yüzden istasyona giremediklerini söyledi. 

TURİSTLER MAHSUR KALDI

Taksim yer altı tünelini de su bastı. Turistleri taşıyan bir araç tünelde mahsur kaldı. Yaklaşık bir saat kurtarılmayı bekleyen turistlerin görüntüleri objektiflere böyle yansıdı


20 metre enindeki İstiklal Caddesi'nde karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar paçaları sıvadı



İstiklal Caddesi'ndeki selde Cumhurbaşkanlığı adayı Selahattin Demirtaş'ın seçim aracı da güçlükle ilerledi. Sosyal medya kullanıcıları bu durumu ti'ye aldı ve 'HDP barajı geçti diye' yazdı.

<< Önceki Haber Bir yağmurda İstiklal bu hale geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER