Manchester United'den dev transfer

Manchester United, Crystal Palace'ın genç oyuncusu Wilfried Zaha'yı sezon sonundan itibaren kadrosuna kattığını açıkladı.

Manchester United'den dev transfer

Premier Lig'in güçlü ekibi Manchester United uzun süredir peşinde olduğu Wilfried Zaha için Crystal Palace ile anlaşma sağladığını duyurdu.

İngiliz futbolunun gelecek vadeden yeteneklerinden biri olarak kabul edilen Zaha için Liverpool, Arsenal ve Manchester City gibi takımlar transfer çalışmalarını sürdürüyorlardı.

Fakat Man United'ın resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada tarafların transfer için anlaşma sağladığı ve oyuncunun Temmuz ayından itibaren Kırmızı Şeytanlar'ın formasını giyeceği duyuruldu.

Alex Ferguson'un ekibi, oyuncunun bonservisini aldıktan sonra Zaha'yı sezon sonuna kadar yeniden Crystal Palace'a kiraladı. 

Crystal Palace'ın internet sitesine konuşan Zaha, transferden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade edereken "Manchester United'a giderek spekülasyonları bitirdiğim için mutluyum. Palace'da benimle ilgilenen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 10 yıldan fazladır buradayım ve bu kulübü her zaman seveceğim. Umarım en yakın zamanda Premier Lig'e yükselirler." şeklinde konuştu.



<< Önceki Haber Manchester United'den dev transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER