Mancini'yi çıldırtan sonuç

Roberto Mancini Real maçı sonrası görüştüğü Başkan Aysal'la konuştu ve belirtti: Onu istiyorum!

Mancini'yi çıldırtan sonuç

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan Galatasaray'da keyifler kaçtı. Tur şansını son maça bırakan sarı kırmızılıların teknik patronu Roberto Mancini, Ünal Aysal'la görüşüğ transfer çalışmalarının bir an önce başlaması gerektiğini söylerken, Aysal'dan Drogba ve Sneijder gibi lider ve yetenekli birkaç yıldızın takıma katılması gerektiğini belirtti.

Aysal ise 'Kimi istiyorsan alalım' dedi. Bunun üzerine Roberto Mancini listenin ilk sırasındaki ismini söyledi. O isim Manchester United'ın süper yıldızı Nani!

Hücumda oldukça etkisiz kalan, savunmada ise hayalkırıklığı yaşatan Galatasaray'da ilk hedef hücumu güçlendirmek. Daha sonra ise Mancini, kendi felsefesine uygun defans oyuncularına yönelecek.

United Sneijder için devrede 

Orta sahaya oyun kurucu arayan Manchester United, sezon başında da ısrarla istediği Wesley Sneijder için yeniden devreye girdi. Sarı kırmızılı takımın geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Sneijder için Premier Lig ekibi yeniden atakta. İngiliz basınında çıkan haberlerin ardından Moyes'ten de flaş bir açıklama geldi. Moyes, Sneijder ile ilgilendiklerini doğruladı.

Nani ve Valencia önerilecek 

Galatasaray uzun süre Nani'yi kadrosuna katmak istemiş ancak oyuncu ile anlaşamamıştı. Sneijder'in gidişine onay verilirse Ünal Aysal'ın da gözdeleri arasında yer alan Nani'nin tercih edilmesi bekleniyor. İngiliz basınında geniş yer bulan haberin ayrıntısında ise Moyes'in Hollandalı futbolcuya duyduğu saygı yer aldı. Sneijder'in çok yetenekli bir futbolcu olduğunu dile getiren Moyes, Manchester United'a kazandırılması gereken bir futbolcu olduğu görüşünü de savundu. Bununla birlikte Nani ile birlikte Valencia da önerilecek...
<< Önceki Haber Mancini'yi çıldırtan sonuç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER