Mersin İdman Yurdu - Beşiktaş maçında üç gol var! Detaylar

Mersin İdman Yurdu ile Beşiktaş, Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında karşılaştı. Maçın skoru: Mersin İdman Yurdu 1-2 Beşiktaş..

Mersin İdman Yurdu - Beşiktaş maçında üç gol var! Detaylar

Beşiktaş ile Mersin İdman Yurdu, Süper Lig 2012-2013 sezonu 27. hafta kapanış maçında, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş rakibini 2-1 mağlup etti.

Mersin İdman Yurdu sahaya; Bicik, Tanju, Aydın, Mitrovic, Ivan de Souza, Murat Ceylan, Lawal, Culio, Burhan, Nduka, Nobre ilk 11'i ile çıktı.
TEKNİK DİREKTÖR: Hakan Kutlu

Beşiktaş ise maça: McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Ersan, Gökhan Süzen, Veli, Necip, Niang, Fernandes, Olcay, Almeida ilk 11'i ile başladı.
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Beşiktaş 31. dakikada Fernandes'in attığı gol ile 1-0 öne geçti. Olcay sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı, Fernandes gelişine vurdu top savunmadan sekti yeniden vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 

-Mersin İdman Yurdu, 40. dakikada Nobre'nin attığı golle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Culio sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Nobre altıpas içinde bomboş pozisyonda rahat bir şekilde kafayı vurarak topu ağlara gönderdi.

-Beşiktaş 31. dakikada Nobre'nin kendi ağlarına attığı golle 2-1 öne geçti. Fernandes sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Nobre ön direkte kafayla topu uzaklaştırmak isterken kendi ağlarına gönderdi.

Maçın skoru: Mersin İdman Yurdu 1-2 Beşiktaş.


<< Önceki Haber Mersin İdman Yurdu - Beşiktaş maçında üç gol var! Detaylar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER