Mustaf Akçay: Gruptan çıkarız

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, 2-1'lik Apollon galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Mustaf Akçay: Gruptan çıkarız

Akçay, ''Karamboller dışında sahanın hakimiydik. Bazen her şeyini ortaya koyan takımların kalesinde karamboller oluşabiliyor. Maçın başından sonuna kadar olayı kontrol ettik ve maçı istedik. Disiplin olarak da iyiydik. Üçüncü bölgede topun bizde kalmayışı zaman zaman sorun olsa da kazandığımız için çok mutluyuz. Ülkemize hayırlı olsun.'' 

Reşit Akçay, gruptaki şanslarıyla ilgili olarak, ''Biz bu gruptan çıkarız diye her zaman düşünüyorduk. Hiçbir müsabaka oynanmadan kazanılmıyor. Rakiplere saygı duyarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu gruptan çıkabiliriz diye düşünüyorum ama futbol bu, her türlü neticesi olan bir oyun. Onun için seviliyor. Sürprizler oluyor, umarım bu sürprizler bizden uzak olur.'' dedi.
 
Galibiyet golünü getiren genç futbolcu Yusuf Erdoğan içinse Akçay, "Biz genç oyuncuların kazanımı ile ilgili felsefemizi sürdüreceğiz. Her şeyden önce karakter gelir. Karakteriniz varsa her şeyi 000 koyarak milyon elde edebilirsiniz, karakter olmazsa orada hiçbir şey ilerlemez." değerlendirmesinde bulundu.
<< Önceki Haber Mustaf Akçay: Gruptan çıkarız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER