Mustafa Denizli Kocaman'ın yerinde olsaydı..

Mustafa Denizli, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçta alkış konusuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mustafa Denizli Kocaman'ın yerinde olsaydı..

"HEDEFİMİZİ LİG BİTTİKTEN SONRA BELİRLEYECEĞİZ"

Takımların yol haritalarının çok önemli olduğunu ve mutlaka hedefleri olması gerektiğini ifade eden Denizli, "Liglerde kümede kalmak, kümede kalmaya oynamak bir hedef değildir. Bu hedeflerin ortaya çıkabilmesi için güçlü tablonun olması lazım. Bunun için sportif kadro ve sportif bütçenin ortaya konması lazım. Teoride konuşulması çok önemli değil, pratiğe dökülmesi çok önemli. Pratiğe geçirdiğimiz zaman hedeflerimizin gerçekleşme oranı ortaya çıkar. Hedefimizi lig bittikten sonra belirleyeceğiz" dedi.

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİNİ DEĞERLENDİRDİ

Denizli, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maçına yönelik Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın Galatasaray'ı alkışlamak için henüz zemin oluşmadığı yönünde bir açıklama yaptığını hatırlatarak, "Fenerbahçe'nin teknik direktörü siz olsaydınız Galatasaray'ı alkışlar mıydınız?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Her şey için her türlü zemin her zaman hazırdır. Yeter ki onu değerlendirelim. Bu bence tarihi bir fırsattı, değerlendirmedik. Kimse merak etmesin, bir gün Fenerbahçe Galatasaray'ı, Galatasaray Fenerbahçe'yi alkışlayacaktır. O günü kim öne çekerse orada iz bırakacak."
<< Önceki Haber Mustafa Denizli Kocaman'ın yerinde olsaydı.. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER