Önceden tasarlanmış cinayet

Pistorius için "önceden tasarlanmış cinayet" iddiası

Önceden tasarlanmış cinayet

14 Şubat günü polis tarafından tutuklanan Güney Afrikalı ampute sporcu, duruşmanın yapılacağı salona bu sabah polis aracıyla getirildi. Tutukluların normalde taşındığı kapalı bölüm yerine polis aracının arka koltuğunda adliyeye getirilen 26 yaşındaki atlet salona girer girmez gözyaşlarını tutamadı.

Ailesinin de en ön sıradan takip ettiği duruşmada başı sürekli önde olan Pistorius hakkında savcılar “önceden tasarlanmış cinayet” suçlamasında bulundu. Savunma avukatının duruşmayı Salı gününe kadar erteleme talebi hakim tarafından kabul edildi.

Oscar Pistorius Salı gününe kadar Brooklyn Polis Merkezi’nde parmaklıklar altında tutulacak.

Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden ilk ampute atlet olan Pistorius’a düne kadar halk kahramanı gözüyle bakılıyordu. Ancak dün Oscar Pistorius’un kız arkadaşı Reeva Steenkamp'ın kafasına ve koluna ateş edip ölümüne neden olduğu haberi büyük yankı bulmuştu.

Yerel medyanın polis raporlarına dayanarak geçtiği haberlere göre silah sesleri gelmeden iki saat önce komşular evden gelen bağırışlar nedeniyle polisi aradı. Pistorius’un kız arkadaşını banyo kapısının arkasından vurduğu da yazılan haberler arasında.
<< Önceki Haber Önceden tasarlanmış cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER