Ronaldinho Beşiktaş'a pahalı geldi

Beşiktaş yönetiminin Ronaldinho'nun transferi için yaptığı görüşmeden sonuç çıkmadı.

Ronaldinho Beşiktaş'a pahalı geldi

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki 1 numaralı isim Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis, Siyah-beyazlı yönetimle bir araya geldi. Assis, Nişantaşı'nda bir restorantta Beşiktaşlı üç yönetici ile yemek yedi.

Yaklaşık 2 saat süren yemekte Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüp genel sekreteri Metin Atalay ve futbol komitesi üyesi Deniz Atalay bulundu.

Yemek sonrası NTV Spor'a özel bir açıklama yapan Ahmet Nur Çebi "Assis bizim misafirimiz. İstanbul'a tatil için geldi. Biz de kendisini ağırladık ve birlikte yemek yedik" dedi.

Çebi, Assist ile Ronaldinho'nun transferi konsunda görüşme gerçekleştirip gerçekleştirmedikleri konusunda ise yorum yapmaktan kaçındı.

"BU FİYATA ANLAŞAMAYIZ"

Yapılan görüşmede olumlu bir sonuca varılamadı. Beşiktaşlı yöneticiler, bir sponsor ile anlaşamadıkları için kulüp kasasından Ronaldinho için en fazla 4,5 milyon euro ödeyebileceklerini söylediler. Assis ise "Biz zaten12 milyon euro'dan 6 milyon 500 bin euro'ya indik. Bu fiyatın altında bir rakamla anlaşma imzalayamayız" karşılığını verdi.

Ronaldinho'ya Brezilya'dan başta eski kulübü Atletico Mineiro olmak üzere birçok teklif olduğunu söyleyen Assis, "Ben cumartesi günü Brezilya'ya döneceğim. Yarın son bir kez daha görüşebiliriz. Ancak 6 milyon 500 bin euro'dan aşağı bir fiyata imza atmamız söz konusu olamaz" dedi.

Assis'in bu sözlerinin ardından yemek son buldu. Beşiktaş yönetiminin yarın (cuma) bir araya gelerek durumu değerlendirmesi, yapılacak çalışmalar sonunda bir kaynak yaratılabilirse Assis ile yeniden masaya oturulması bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor'un da Ronaldinho için çalışma yaptığı öğrenildi. Bordo-mavililer'in kendi menajerleri aracılığı ile Brezilyalı yıldız için tekliftu bulunmak istediği bildirildi. Ancak Trabzonspor'un şu ana kadar Ronaldinho'nun temsilcileri ile görüşme yapmadıkları ifade edildi. (Ntvspor)
<< Önceki Haber Ronaldinho Beşiktaş'a pahalı geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER