Sadri Şener'den Aziz Yıldırım'a Trabzon daveti!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Aziz Yıldırım'ın Trabzon'a gelebileceği ile ilgili, "Buyursun gelsin, herkes Trabzon'a gelebilir" açıklamasında bulundu.

Sadri Şener'den Aziz Yıldırım'a Trabzon daveti!

Takımının Antalya kampında yaptığı yılın ilk çalışmasını izleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Ünal Karaman'ın göreve gelişi sonrası sezon sonunda Şenol Güneş'in tribüne çıkacağı iddialarıyla ilgili olarak, "Ne yapacak tribünde Tribünde biz varız ya. Herkes tribünde olur mu?" ifadesini kullandı. 

Trabzonspor Başkanı Şener, geçtiğimiz gülerde İstanbul'da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la bir restoranda karşılaştıkları iddialarıyla ilgili olarak ise, "Aramızda bir şey geçmedi. Ben dışarıdaydım o içerdeydi, görmedim, garsonlar söyledi daha sonra" dedi.

Başkan Şener, Aziz Yıldırım'ın kupada 1461 Trabzon'la oynanacak maça gelip gelmemesiyle ilgili olarak ise, "Buyursun gelsin. Trabzon da Türkiye cumhuriyetinin bir ili. Herkes gelebilir" ifadesini kullandı.

Şener son olarak, "2013'te adaletin tecelli edeceğini düşünüyor musunuz" sorusuna ise, "Hep onla yaşıyorum, yatıp kalkıyorum. Olmazsa ilahi adalet tecelli eder. Kimsenin hakkı da kimseye geçmez diye düşünüyorum" yanıtını verdi. 
<< Önceki Haber Sadri Şener'den Aziz Yıldırım'a Trabzon daveti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER