Schalke'yi Halil uçurdu - Video

Schalke 04 takımında top koşturan Milli futbolcumuz Halil Altıntop, attığı golle takımına deplasmanda 3 puan kazandırdı.

Schalke'yi Halil uçurdu - Video

Almanya Birinci Futbol Ligi'ndeki Hannover 96 - FC Schalke 04 karşılaşmasında başarılı bir performans sergileyen Halil Altıntop, 2-2 süren karşılaşmanın 61. dakikasında attığı golle takımının deplasmanda 3-2 galip gelmesini sağladı.
İşte Halil'in şık golü... Konuk ekibin Türk kökenli oyuncularından Mesut Özil'in bu karşılaşmadaki oyunu da beğeni kazandı. 41. dakikada Mesut'un köşe vuruşunu Kuranyi kafayla filelere gönderdi. FC Bayern Münih-VFL Wolfsburg karşılaşmasında 90 dakika forma giyen Hamit Altıntop da başarılı bir oyun sergiledi. 37. ve 63. dakikalarda Hamit'in şutlarına WFL Wolfsburg kalecisi Jentozh izin vermedi. 41. dakikada Mesut'un köşe vuruşunu Kuranyi kafayla filelere gönderdi. 50. dakikada Ribery-Hamit paslaşmasından sonra Ribery, takımının 2. golünü attı. FC Bayern Münih, bu karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak liderliğini sürdürdü. VFB Stuttgart'ın deplasmanda Eintracht Frankfurt'u 4-1 yendiği karşılaşmada Yıldıray Baştürk ve Serdar Taşçı yer almadı. AA
<< Önceki Haber Schalke'yi Halil uçurdu - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER