Sonuç hükmen 3-0 galibiyet mi olacak?

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi. Şimdi merak edilen TFF'nin vereceği karar... Peki maçın sonucu hükmen 3-0 mı olacak?

Sonuç hükmen 3-0 galibiyet mi olacak?

Olaylar sonrası tatil edilen Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) resmi açıklama geldi. 

TFF sitesinde, "Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Trabzonspor A.Ş.-Fenerbahçe A.Ş. müsabakası yaşanan seyirci olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edildi. Tatil edilen bu müsabaka ile ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu verecek." şeklinde açıklama yapıldı..

Şimdi kamuoyu tatil edilen maçla ilgili ne karar verileceğini merak ediyor. Temsilci raporunda yer alacak bilgilere göre; Trabzonspor'a 5 maç seyircisiz oynama cezası gelebilir. Bu sezon evinde oynayacağı 4 maçı daha bulunan bordo - mavililerin sezonu bu sezonu seyircisiz olarak kapatması ve ayrıca TFF'nin, sarı lacivertliler lehine hükmen 3-0 galibiyet kararı vermesi bekleniyor..

Ligin ilk yarısında da benzer bir şekilde sonlanan Beşiktaş - Galatasaray maçı, skor olarak önde olan deplasman takımı Galatasaray'ın 3-0'lık hükmen galibiyetiyle neticelenmişti..
<< Önceki Haber Sonuç hükmen 3-0 galibiyet mi olacak? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER