Süper Lig'in yıldızı için bomba iddia

Çaykur Rizespor'un Iraklı futbolcusu Ali Adnan Kadhim'in fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Karadeniz kulübü, futbolcusunun Iraklı askerlerle çektirdiği fotoğraf hakkında açıklama yaptı.

Süper Lig'in yıldızı için bomba iddia

Ali Adnan'ın, sosyal medyada yer alan Irak'taki asker üniformalı fotoğrafı şaşkınlık oluşturdu. Fotoğrafta; Iraklı bir askerin yanında üzerinde çelik yelek ile poz veren genç oyuncunun, IŞİD'e karşı Irak ordusuna katıldığı ileri sürüldü.

Irak merkezli iraqfpg.com'da yer alan haberde, Ali Adnan'ın da diğer tüm Iraklı milli futbolcular gibi orduda görev almak için hazır olduğu belirtildi.

Bu şok iddia üzerine oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Çaykur Rizespor Kulübü'nden açıklama geldi.

"FUTBOLCUMUZ AİLESİNİN YANINDA"

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Ali Adnan'ın söz konusu fotoğrafına ilişkin, "Futbolcumuz ligin bitiminin ardından ailesinin yanına gitmiştir. Futbolcumuz Ali Adnan, Bağdat'ta ailesinin yanındadır ve temmuz ayında başlayacak kamp dönemini beklemektedir. Kendisi ile sürekli görüşmelerimiz olmaktadır. Her seferinde Türkiye'de oynamaktan mutlu olduğunu dile getirmiş ve sabırsızlıkla kamp dönemini beklemektedir" ifadelerini kullandı. 

Ferah, sporcular üzerinden politika yapmanın doğru olmadığını sözlerine ekledi.





<< Önceki Haber Süper Lig'in yıldızı için bomba iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER