Tarihi Fenerbahçe - Galatasaray dostluğu

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe için Lizbon7a gidecek mi?

Tarihi Fenerbahçe - Galatasaray dostluğu

G.Saray Başkanı Ünal Aysal’dan F.Bahçe’ye tarihi destek. TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in “Lizbon’a gidelim ve F.Bahçe’ye UEFA finali yolunda destek verelim” önerisini kabul eden Aysal, F.Bahçe’nin 2 Mayıs tarihinde Benfica ile oynayacağı rövanşta Estadio Da Luz’da olacak.

Milliyet Gazetesi’nin geleneksel ödül töreninde Yıldırım Demirören ile biraraya gelen Ünal Aysal, TFF Başkanı ile bir süre baş başa görüştü. Bu görüşme sırasında Şampiyonlar Ligi’ndeki başarı ve Real Madrid galibiyetinden dolayı Aysal’ı bir kez daha kutlayan Demirören, “Hem siz hem de F.Bahçe bu sezon Avrupa’daki başarılarınızla Türk futbolunun prestijini yükselttiniz ayrıca ülke puanımıza büyük katkı sağladınız. F.Bahçe yoluna devam ediyor ve bana göre finale yükselme şansı var.

‘SEVE SEVE GELİRİM’

Tüm Türkiye olarak F.Bahçe’yi desteklemeliyiz. Biz de başkanlar olarak gidip hep beraber Lizbon’da F.Bahçe’nin yanında olalım. Katılımınız iki kulüp arasındaki bağları daha da güçlendirecek ve iyi bir fair-play örneği de olacaktır” dedi.

Yıldırım Demirören’in davetini tereddütsüz kabul eden Aysal, “Sizin bu isteğinizi seve seve kabul ediyorum. Umarım orada F.Bahçe’nin Avrupa Ligi’nde finale çıkma başarısını hep beraber alkışlarız” cevabını verdi.

ORMAN’A UMRE ENGELİ

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, G.Saray Başkanı Ünal Aysal’a yaptığı davetin aynısını Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a da iletti. Orman ile telefonda görüşen ve “F.Bahçe’nin Benfica ile oynayacağı rövanşa destek amacıyla gidiyoruz. Siz de eşlik ederseniz Türk futbolunda yeni bir sayfa açarız ve camialar arasındaki dostluğu pekiştiririz” diyen Demirören, Beşiktaş Başkanı’ndan da prensipte ‘evet’ yanıtı aldı. Orman, “Çok iyi düşünmüşsünüz. Ne var ki o tarihlerde Umre’ye gitme durumum söz konusu. Önceden planlanmış bu seyahatimin dönüş tarihini ayarlayabilersem katılırım” yanıtını verdi.


<< Önceki Haber Tarihi Fenerbahçe - Galatasaray dostluğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER