Terim: Tarih yazacağız

Milli Takım’ın 2-0’lık Estonya galibiyetiyle play-off umutlarını Hollanda maçına taşımasının ardından Teknik Direktör Fatih Terim duygu dolu sözlerle oyuncularına teşekkür etti.

Terim: Tarih yazacağız

 Futbolda inancın önüne kimsenin geçemeyeceğini söyleyen Terim, “Bakın inanınca nasıl da başarıyorsunuz. Bu inanç size galibiyeti getirdi. Siz galibiyetin dışında inanınca nasıl başarılır, onu da herkese gösterdiniz.  Tabii ki her şey bitmedi. Biliyorsunuz puan kaybetme lüksümüz yok. Maalesef son maça bıraktık yine umudumuzu ama kimse yenilmeyecek takım değil. Hollanda, Macarlar’a 8 atmış olabilir. Biz her takıma saygılıyız ama gücümüzü de biliyoruz. Sizin için “Oyuncularım çok iştahlı, hatta Dünya Kupası’na benden daha çok gitmeyi istiyorlar” demiştim. Beni haklı çıkardınız” dedi. 

Öte yandan Terim’in Estonya’ya gelişinden itibaren rahatlığı da dikkatlerden kaçmadı. Kafasına taktığı konuları şimdilik sonraya erteleyen tecrübeli hoca gözündeki arpacıkla tam 1 aydır mücadele ediyordu. Basın toplantısına yansıyan görüntülerde bu rahatsızlığından kaynaklanan gözü yaşlı hali dışında 2 gün Tallinn’de şehir turu yapan, Steakhouse’a giden Terim’in bu rahatlığı oyuncularının kendisine verdiği sözden geliyordu.

Maç esnasında bile o kadar rahattı ki Hollanda golü attığında hemen haberi alıp saha içinde Arda’ya skoru çaktırmadan gösteriyordu. Bir ara kulübenin önünde top sektiren kurt hoca sakatlık da dahil oyunun durduğu anlarda yanında kim varsa hemen taktiği tekrarlatıyordu. 

Özetle kulübede rakibin maçını anlattı, oyunun taktiğini verdi, oyuncularına ayağa kalkmalarını söyledi, hatta 4. hakeme de yaptığı sertlik uyarılarıyla her yere yetişti tecrübeli hoca...
<< Önceki Haber Terim: Tarih yazacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER