Tolunay Kafkas'ın Trabzonspor sevgisi ne kadar?

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Bu kulübün sevgisi, bizim yüreğimizde her zaman var olacaktır" dedi.

Tolunay Kafkas'ın Trabzonspor sevgisi ne kadar?

Bordo-mavili takımın sabah gerçekleştirdiği antrenmanın ardından yardımcı  antrenör Muzaffer Bilazer ile Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği'ni  ziyaret eden Kafkas, burada dernek başkanı İlyas Akçay ve üyelerle görüştü.
         
Dernek üyelerinin kendisinin ağabeyi, arkadaşları olduğunu belirten  Kafkas, "Biz hep beraberiz zaten. Yoğun maç trafiğinden, içinde bulunduğumuz  durumdan biraz nefes alınca büyüklerimi, ağabeylerimi ziyarete geldim. Daha ileri  ki günlerde çok sık da gelip gideceğim" dedi.
         
Kendisinin de söz konusu camianın içerisinde olduğunu ifade eden Kafkas,  "Açık ve net de bir adamım. Öyle çok eyvallahı olan da bir adam değilim. Burada  her büyüğümün başımın üstünde yeri var. Herkese saygı ve sevgi duyuyorum.  Trabzonspor'un gerçek yüzleri. Bu takımın bu kadar para kazanmasını sağlayan, çok  emeği olan hem yöneticiler hem futbolcular hem değerli ağabeylerimiz. Bugün de  beraber olduk" diye konuştu.
         
"Bundan sonra hem kulüpte hem burada içli dışlı olup Trabzonspor'u  menfaatleri doğrultusunda bir yere taşımaya çalışabileceğiz" diyen Kafkas, "Daha  önce de ifade ettim. Trabzonspor, benim için kulüp değil, kulüpten öte bir şey,  sevgi. İnsan sevdiği zaman içinde de olur, dışında da olur. Bizim için çok önemli  değil ama bu kulübün sevgisi bizim yüreğimizde her zaman olacaktır" ifadesini  kullandı.
      
<< Önceki Haber Tolunay Kafkas'ın Trabzonspor sevgisi ne kadar? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER