Trabzonspor - Fenerbahçe maçında bir gol var! Maç durdu!

Trabzonspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. hafta maçında karşılaşıyor. Maçın Skoru: Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe..

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında bir gol var! Maç durdu!

Süper Lig 2013-2014 sezonu 24. hafta kapanış maçında, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. Süper Lig'de Fenerbahçe 51 puanla 1., Trabzonspor ise 34 puanla 7. sırada bulunuyor. Fenerbahçe 23. dakikada Emenike'nin golüyle 1-0 üstünlüğü sağladı. Golden sonra taraftarların sahaya attıkları yabancı maddeler sebebiyle hakem ve futbolcular orta sahaya toplandı. Hakem, yardımcılarını yanına çağırdı ve maç durdurdu. Maç taraftarların sakinleşmesinin ardından devam etmeye başladı.. Maçın ilk yarısına 10 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürenin son dakikalarına doğru olayların artmasıyla hakem maçı tatil etti..

Trabzonspor kalede Onur, savunmada; Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Mustafa Akbaş orta sahada; Özer, Colman, Bourceanu forvette ise Yusuf Erdoğan, Henrique ve Olcan 11'i ile sahaya çıktı.

Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Caner, Kadlec, Bekir, Gökhan Gönül orta sahada; Emre, Mehmet Topal, Alper Potuk forvette ise Kuyt, Emenike ve Sow 11'i ile sahaya çıktı...


MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Fenerbahçe 23. dakikada Emenike'nin golüyle 1-0 öne geçti..

-45. dakikada Emenike'ye atılan yabancı madde nedeniyle maç durdu. Hakemler ve futbolcular soyunma odasına gitti. Hakem Yıldırım son kararı verdi ve maç tatil etti.
<< Önceki Haber Trabzonspor - Fenerbahçe maçında bir gol var! Maç durdu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER