Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu maçına dair her şey!

Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu maçının özeti, özel istatistikleri ve bütün detayları...

Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu maçına dair her şey!

Mersin İdman Yurdu Z.Türkiye Grubunda Oynadığı 4 Maçı da Kaybetti. ( 13 Gol Yedi )
Mersin İdman Yurdu bu sezon Ziraat Türkiye kupasında oynadığı 4 maçı da kaybetti. İlk grup maçında M.P.Antalyaspor’a 5-0, 2.grup maçında Eskişehirspor’a 3-1 kaybeden Mersin İdman Yurdu 3.maçta Trabzonspor’a 2-0, 4.maçta Trabzonspor’a 3-0 kaybetti. Trabzonspor ise grupta oynadığı 4 maçı da galip bitirdi.

Şenol Güneş İle Giray Burak Teknik Direktörlük Kariyerlerinde 3 Kez Karşılaştı, 3 Maçı da Şenol Güneş Kazandı. 
Şenol Güneş ile Giray Bulak teknik direktörlük kariyerleri boyunca 3 kez karşılaştı. 2004-05 sezonunda 27.02.2005 tarihinde Trabzonspor’un başında görev yapan Şenol Güneş sahasında Giray Bulak yönetimindeki Denizlispor’u 3-0 yenmişti. Bu sezonda Trabzonspor’un başında görev yapan Şenol Güneş deplasmanda Giray Bulak yönetimindeki Mersin İdman Yurdu karşısında 2-0 sahasında 3-0 galip geldi. 
Robert Vittek 2013 Yılında Oynadığı 4 Resmi Maçta 3 Gol Attı. 
Trabzonspor’un Slovak golcüsü Robert Vittek, 2013 yılında oynadığı 4 resmi maçta 3 gol attı. Süper Lig’de 18.haftada Karabükspor’a 1 gol atan Vittek, 3-2 kazanılan M.P.Antalyaspor ve 3-0 kazanılan Mersin İdman Yurdu maçlarında 1’er gol attı. Vittek 2013 yılında sadece deplasmanda 2-0 kazanılan Mersin İdman Yurdu maçında gol atamadı.  

Trabzonspor’un Bu Sezon En Golcü Oyuncusu Adrian Mierzejewski Oldu. ( 8 Gol )
Trabzonspor’un bu sezon resmi maçlarda en golcü oyuncusu Adrian Mierzejewski oldu. Adrian Mierzejewski bu sezon takımı adına 8 gol kaydetti. Adrian Mierzejewski bu sezon Süper Lig’de 3 gol, Ziraat Türkiye kupasında 5 gol kaydetti. Geçen sezon 46 maçta gol atamayan Adrian bu sezon 13 maçta 8 gol kaydetti. 

<< Önceki Haber Trabzonspor - Mersin İdman Yurdu maçına dair her şey! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER