Trabzonspor, Yiğido'ya patladı!

Sivasspor - Trabzonspor maçı 0-4 bitti. Fırtına patlama yaptı. İşte Sivasspor Trabzonspor maçı özeti burada! Golleri izleyin..

Trabzonspor, Yiğido'ya patladı!

Trabzonspor, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 4-0 gibi net bir skor ile mağlup etti. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve hakem Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı maçta Trabzonspor'a farklı galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Mustafa Yumlu, 18. dakikada Olcan Adın, 31. dakikada Henrique ve 51. dakikada da Özer Hurmacı kaydetti.


Bu sonuçla Trabzonspor, puanını 37'ye çıkararak 4. sıraya yükselirken Sivasspor ise 36 puanda kaldı ve 6. sırada kendine yer bulabildi...


MAÇIN ÖZETİ:

2. dakikada Trabzonspor’da kazanılan serbest atışı kullanan Olcan’ın vuruşunda Kaleci Korcan’ın sektirdiği topta hızlı davranan Mustafa Yumlu topu ağlara gönderdi: 0-1

18. dakikada Trabzonspor atağında Olcan ceza sahası dışında arkadaşı Henrique ile yaptığı duvar pasında ceza sahasına girerek kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunda topu filelerle buluşturdu: 0-2

31. dakikada Trabzonspor’un sol kanattan gelişen atağında Yusuf’un ceza alanına yerden ortasında topla buluşan Henrique topu ağlara gönderdi: 0-3

36. dakikada Bordo Mavililer mutlak bir golü kaçırdı. Ceza sahası dışında Olcan’ın pasında sol çaprazda topla buluşan Özer’in sert vuruşu direği sıyırarak auta çıktı. 

42. dakikada Sivaspor’da sağ kanattan gelişen atakta Burhan’ın pasını aktardığı Aatıf ‘ın vuruşunu Kaleci Onur son anda kurtardı.

45. dakikada Sivasspor’da Aatıf’un kullandığı köşe vuruşunda ceza alanında Navratil'in kafa vuruşunu Kaleci Onur kornere gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısını Trabzonspor, 3-0 önde tamamladı.

49. dakikada gelişen Sivasspor atağında ceza sahasında topla buluşan Aatıf’ın vuruşunda kaleci Onur topu kornere çeldi.

56. dakikada Trabzonspor atağı sol kanattan gelişti. Henrique pasını ceza sahasına hareketlenen Özer’e aktardı, Özer’in son çizgiye inerek vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-4.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmayı Trabzonspor 4-0 kazandı.

<< Önceki Haber Trabzonspor, Yiğido'ya patladı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER