Trabzonspor bu kez Ankara'da puan arıyor

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Polonya'nın Legia Varşova takımını 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Trabzonspor, Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ni de yenerek yoluna devam etmek istiyor.

Trabzonspor bu kez Ankara'da puan arıyor

Ligde 3 hafta kazanamama hasretine Elazığspor'u sahasında 4-0 gibi farklı bir sonuçla yenerek son veren ve ardından da Legia Varşova galibiyetiyle çıkışını sürdüren bordo-mavililer, 2 gün aradan sonra oynayacağı Gençlerbirliği karşısında çıkışını sürdürerek zirveden uzaklaşmamayı hedefliyor.

Mehmet Özdilek yönetiminde çıktığı iki maçı da kazanan Gençlerbirliği ise şansının tutmadığı rakibini bu kez devirip yükselişini sürdürme hedefinde.

Bordo-mavili takımda Legia Varşova maçında sakatlanan kaptan Onur Recep Kıvrak, Yusuf Erdoğan ile kırmızı kart cezası devam eden Mustafa Yumlu, Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecekler. Ev sahibi takımda ise sakatlıkları bulunan Oktay Delibalta, Tosic ve Nizametin Güvenç kadroda yer almıyor.

GENÇLERBİRLİĞİ-TRABZONSPOR

STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV 2
SAAT: 16.30

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Serkan, Ahmet, Sedat, Uğur, Doğa, Gosso, Jimmy, Petrovic, Stancu, Zec
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

TRABZONSPOR: Zeki Ayvaz, Bosingwa, Giray Kaçar, Aykut Demir, Kadir Keleş, Zokora, Adrian, Colman, Olcan Adın, Malouda, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay
<< Önceki Haber Trabzonspor bu kez Ankara'da puan arıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER