Trabzonspor ilk transferini yaptı

Gaziantepspor'un Trabzon’lu futbolcusu sezon bitmeden imza atacak

Trabzonspor ilk transferini yaptı

Başkan Kararını Verdi

Trabzonspor’da Hami Mandıralı önderliğindeki teknik ekip transfer çalışmaları için kollar sıvadı. Hami Mandıralı transferde izlenecek yol haritasıyla ilgili görüşlerini başkan ile paylaştı. Buna göre ilk etapta Türkiye Süper Ligi’nde sözleşmesi biten bütün oyuncuların listesi çıkartıldı. Bu isimler arasından Trabzonspor’un kimliğine ve kalitesine uygun olanlar belirlenerek görüşmelere başlamak üzere harekete geçildi.

‘Trabzon’u Çok İstiyordu’

Sezon sonu bonservisi elinde olacak oyunculardan biride G. Antepspor’un Trabzonlu orta saha oyuncusu Orhan Gülle oldu. 22 yaşındaki oyuncu ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanarak el sıkışıldı. Bordo-mavili takımda oynamak istediğini daha önce deklere eden Orhan Gülle ile sezon bitmeden sözleşme yapılacak. Resmi imzalar ise transfer mevsimi başladığında atılacak.

Yeni Kadroya 2 Yabancı

Trabzonspor’un yeni sezon kadrosuna biri forvet diğeri savunma olmak üzere iki yabancı ismin alınması planlandı. Hami Mandıralı ve arkadaşları yurt dışından izlenmesi gereken oyuncuların bir listesini hazırladılar. Yapılacak programa göre yardımcı antrenörler belirlenen futbolcuları seyredecekler. İmkan olması halinde son gözlem Hami Mandıralı tarafından yapılacak ve oluşturulacak rapor yönetim kuruluna sunulacak. Önümüzdeki sezon için göreve devam etme kararlılığında olan Mandıralı, transfer raporunda elden çıkarılan oyunculara da yer verecek.
<< Önceki Haber Trabzonspor ilk transferini yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER