Trabzonspor taraftarından görülmemiş hareket

Trabzonspor taraftarı kupa için kulübe ihtarname çekti

Trabzonspor taraftarından görülmemiş hareket

Trabzonspor’un taraftar gruplarından bordomavi.net (BMN), 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının verilmesin için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi başvuru yapılması isteği ile Trabzonspor kulübüne ihtarname çekti.

Taraftar internet sitesinden yapılan açıklamada, BMN Yönetim Kurulu tarafından İzmir 13. Noterliği'nden Trabzonspor yönetim kuruluna ‘Trabzonspor Kulübünün haklarının himayesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na yapılması gereken başvuru hakkında’ bir ihtarname çektikleri bilgisi paylaşıldı.

İhtarnamenin 2 gün içerisinde kulübe ulaşmasının beklendiği belirtilen açıklamada, "Takımımız için ciddi önem arz eden Lazio ve Fenerbahçe maçları akabinde, ihtarnamede belirttiğimiz taleplerin yerine getirilmemesi halinde, yine ihtarnamede belirtilen sorumlu şahıslar hakkında, Trabzonspor Kulübü, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. ve yatırımcılarının zararlarını şahsi olarak tazmin etmeleri amacıyla bordomavi.net Yönetim Kurulu üyeleri olarak yasal yollara başvuracağımızı ve Trabzonspor'un uzun vadeli ve hayati önem taşıyan çıkarlarını korumak için gerekirse Trabzonspor Yönetim Kurulu'na sıkıntı yaratabilecek adımları da (gerek gördüğümüz tüm adımları) atmaya hazır olduğumuzu vurgular, tüm samimi Trabzonsporluların da bu yönde bizimle olacağına inandığımızı ifade etmek isteriz." denildi. 
<< Önceki Haber Trabzonspor taraftarından görülmemiş hareket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER