Trabzonspor'dan cezaya sert tepki

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, PFDK’nın cezasını yorumladı.

Trabzonspor'dan cezaya sert tepki

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Adaletlerine inanmıyorduk. Şimdi taraf olduklarını ortaya koydular. Olayları elbette onaylamıyoruz. Lakin İstanbul'da 5 bin kişi sahaya giriyor, 4 maç veriyorsun. Burada ise sahaya yanıcı maddeler atılmış. Ceza olarak küfürden 1, olaylardan 2 ya da 3 maç verirsin. Ama 6 maçlık ceza çok ağır. Adam mı öldürdük!" diye isyan etti.

Duruşmalı toplantı talebi 

Cezaya itiraz edeceklerini ve duruşmalı toplantı yapılmasnı isteyeceklerini belirten Hacıosmanoğlu, "Adam gibi karar alsalardı itiraz etmeyecektik. Ama cezadan anlaşılıyor ki beyler bu seneyi bitirip gelecek yılı da dizayn etmeye çalışıyorlar. Yazıktır, ayıptır, günahtır. Onların adaletsizliği var ise Allah'ın da bir adaleti var" ifadesini kullandı.

Soruşturma başlatıldı 

Bu arada, Avni Aker'de iki kale arkası tribününde yaklaşık 200 kişilik bir taraftar grubunun olaylarda ön planda olduğu, stada biletsiz seyircilerin de girdiği tespit edildi. Emniyet Müdürlüğü, kale arkasındaki ağların direğini indiren kişilerin tespitine başladı. Bu doğrultuda ilk etapta 14 kişi için soruşturma açıldı.Eurosport
<< Önceki Haber Trabzonspor'dan cezaya sert tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER