Türkiye - Andorra maçında beş gol var! Maçın Sonucu

Türkiye ile Andorra, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D grubu maçında karşılaştı. Maçın skoru: Türkiye 5-0 Andorra..

Türkiye - Andorra maçında beş gol var! Maçın Sonucu

Türkiye, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D grubu maçında, Kayseri Kadir Has stadı'nda Andorra ile karşı karşıya geldi. Umut Bulut'un hat-trick yaptığı maçta A Milli Takım sahadan 5-0'lık üstünlükle ayrıldı.  Grubu yakından ilgilendiren bir diğer maçta ise Romanya, Macaristan'ı 3-0 mağlup etti ve Türkiye'nin gruptan çıkma ihtimali zora girdi.


A Milli Takımı'mız karşılaşmaya Kalede; Volkan Savunmada; Caner, Semih, Ömer Toprak, Gökhan Gönül, orta sahada; Gökhan Töre,Nuri Şahin, Mehmet Topal, Arda Turan Forvette ise Burak Yılmaz ve Umut 11'i ile sahaya çıktı.

Andorra ise karşılaşmaya kalede Ferran Pol; savunmada Cristian Martinez,Marc Vales, Garcia, Lima orta sahada; Marc Pujol,San Nicolas, Ayala, Lorenzo forvette ise Gomes ve Marc Garciave 11'i ile çıktı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Türkiye 35. dakikada Umut Bulut'un attığı gol ile 1-0 öne geçti. Gökhan Töre sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Umut Bulut yükseldi kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-A Milli Takım 39. dakikada Umut'un attığı golle farkı ikiye çıkardı. Umut Bulut ceza sahası dışından kaleye yaklaşık 35 metre mesafeden sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.

-Türkiye 62. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle 3-0'lık üstünlüğü yakaladı. Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ve Burak Yılmaz gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

-A Milli Takım 69. dakikada Umut Bulut'un attığı golle 4-0 öne geçti. Umut ceza sahası içine atılan topa sağ çaprazdan sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Türkiye, Arda'nın 90+3. dakikada attığı golle 5-0'lık üstünlük sağladı.

Maçın skoru: Türkiye 5-0 Andorra...

<< Önceki Haber Türkiye - Andorra maçında beş gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER