Türkiye - Gana hazırlık maçı bu akşam

A Milli Futbol Takımı 506. kez sahaya çıkıyor!

Türkiye - Gana hazırlık maçı bu akşam

Ay-yıldızlı ekip, hazırlık maçında bugün Gana ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21:00'den itibaren Kanal D'den canlı yayınlanacak. 

Milliler bu maçla tarihininde Gana ile ikinci kez karşlaşacak. İki ülke takımları daha önce 26 Mayıs 2006'da Almanya'da karşılaştı. 1-1 biten maçta Milli Takım'ın golünü Nihat Kahveci attı. Gana maçı ile Atatürk Olimpiyat Stadı da ikinci kez Milli Takım'a ev sahipliği yapacak. Olimpiyat'ta oynanan tek maçta Ay-yıldızlılar, 8 Ekim 2005'te Almanya'yı Halil Altıntop ve Nuri Şahin'in golleriyle 2-1 mağlup etmişti. 

Gana mücadelesi, Ay-yıldızlı ekibin 506. karşılaşması olacak. Milliler 90 yıllık tarihinde oynadığı 505 maçta 181 galibiyet ve 119 beraberlik aldı, 205 kez de rakiplerine yenildi. Milli Takım son 1 yıl içinde oynadığı 11 karşılaşmada sadece Estonya ve Andorra'yı yendi. Diğer 9 maçta Ay-yıldızlılar, 3 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. 

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde oynanan toplam 17 maçta da Milli Takım 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi ile kötü bir performans çizdi. Milliler, son randevuda Almanya'da Slovenya'ya özel maçta 2-0 mağlup olmuştu. 
<< Önceki Haber Türkiye - Gana hazırlık maçı bu akşam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER