Vojvodina - Bursaspor maçında dört gol var! Maçın Sonucu

Vojvodina ile Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ilk maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Vojvodina 2-2 Bursaspor

Vojvodina - Bursaspor maçında dört gol var! Maçın Sonucu

Temsilcimiz BursasporUEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ilk maçında Sırbistan temsilcisi Vojvodina ile Karadjordje Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bursaspor deplasmanda 2-2 berabere kalarak, ikinci maç öncesi avantaj sağladı. Bursa'daki rövanş maçı 8 Ağustos Perşembe günü oynanacak.
Bursaspor kalede Frey, savunmada; Taiwo, Civelli, İbrahim, Şener orta sahada; Sestak, Şamil, Belluschi, Tuncay forvette ise Batalla ve Pinto 11'i ile sahaya çıktı.

Vojvodina ise karşılaşmaya kalede Delac, savunmada; Vulicevic, Trajkovic, Djruic, Lekovic orta alanda; Vranjes, Radoja, Poletanovic forvette Alivodic, Skuletic ve Oumaru 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Bursaspor 37. dakikada Batalla'nın penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti.

-Vojvodina 70. dakikada Miroslav Vulicevic'in attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Vulicevic sağ kanattan kaleye doğru ortasını yaptı ve top kaleci Frey'den sekerek ağlarla buluştu.

-Vojvodina 81. dakikada Oumaru ile 2. golü buldu. Kaludjerovic sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Oumaru yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Frey'in bakışları arasında ağlarla buluştu. 

-Bursaspor 90. dakikada Taiwo'nun attığı gol ile durumu 2-2 yaptı. Batalla sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, İbrahim Öztürk arka direkte kafayla indirdi ve Taiwo altıpas önünde gelişine kafa vurarak topu ağlara gönderdi.

Maçın sonucu: Vojvodina 2-2 Bursaspor...



<< Önceki Haber Vojvodina - Bursaspor maçında dört gol var! Maçın Sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER