Yediği bu gol maça damgasını vurdu

Süper Lig’de dün akşam oynanan ve Fenerbahçe'nin Meireles'in attığı golle kazandığı maçın en çok konuşulan ismi Balıksesirspor'un kalecisi Emrullah oldu.

Yediği bu gol maça damgasını vurdu

Süper Lig’de dün akşam oynanan ve Fenerbahçe'nin Meireles'in attığı golle kazandığı maçın en çok konuşulan ismi Balıksesirspor'un kalecisi Emrullah oldu. Meireles'in ortaladığı top Bülent Cevahir'in ayağından sekip kaleye doğru yöneldi, kaleci Emrullah Şalk topu uzaklaştırmak isterken kendi ağlarında buldu. Emrullah'ın yediği bu gol hafızalara bir dönem Galatasaray forması giyen kaleci Hayrettin'i getirdi.İşin ilginç yanı ise Balıkesirli kalecinin antrenörlüğünü yapan ismin Hayrettin olması.

Kırmızı-Beyazlılar İsmail Ertekin’in teknik direktörlük görevinden istifa etmesinin ardından yerine gelen Kemal Özdeş’le çıktığı ilk maçından şanssız bir golle mağlup ayrıldı. Mücadelenin 40. dakikasında, Sarı-Lacivertliler’de sağ kanatta topla buluşan Raul Meireles’in ortasında rakip futbolcuya çarpan top, havalanarak kaleye doğru gitti. Balkes’in tecrübeli file bekçisi Emrullah Şalk, havadan üzerine doğru gelen topu, yağmurun da etkisiyle ellerinde kaçırdı ve top ağlarla buluştu. Golü yiyen Emrullah büyük bir üzüntü yaşarken, onun kadar morali bozulan bir başka kişi ise, teknik direktör Özdeş’in yardımcılarından kaleci antrenörü Hayrettin Demirbaş’tı!

HAFIZALARA KAZINMIŞTI

Fanatik'te yer alan habere göre,1986-96 sezonunda Galatasaray’ın da kalesini koruyan Demirbaş, oyunculuk döneminde Emrullah’ın dün akşam yediği golün benzerini, kariyerinde birçok kez yiyerek hafızalara kazınmıştı. 27 yaşındaki file bekçisinin hocasının Demirbaş olması, işte bu yüzden trajikomik bir durum ortaya çıkardı. Kanarya’yı galibiyete taşıyan Meireles bile, gole sevinmekten çok, şaşkın bakışlarla tebrikleri kabul etti.
<< Önceki Haber Yediği bu gol maça damgasını vurdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER