Yıldız golcüden akıl almaz hareket

İngiltere Premier Lig'de haftanın maçında Liverpool'un Uruguaylı yıldızı Suarez, sahalarda eşine az rastlanır bir olaya imza attı.

Yıldız golcüden akıl almaz hareket

Premier League'de 34. haftanın dev maçında Chelsea'yi konuk eden Liverpool; bir asist yapan, penaltıya neden olan, rakibini ısıran Suarez'in uzatmanın uzatmasında attığı golle puanı kurtardı..

Maçın ilk yarısını 26. dakikada Oscar'dan yediği golle 1-0 geride kapatan Liverpool, fırtına gibi başladığı ikinci yarıda önce Cech'i; ardından yakaladığı pozisyonda da direği geçemedi.

Oyuna ikinci yarıda sürülen ve yakaladığı ilk fırsatta direği geçemeyen Sturridge, 52. dakikada skoru eşitleyen gole imza attı.

Liverpool'un beraberlik sevinci yalnızca 5 dakika sürdü. Suarez'in sebebiyet verdiği penaltıyı kullanan Hazard, Chelsea'yi yeniden öne geçirdi.

90+7. dakikada sahneye çıkan Suarez, attığı kafa golüyle maçın sonucunu tayin etti ve takımına puanı getirdi. 

Uruguaylı yıldız Suarez, 68.dakikada Sırp oyuncu Branislav İvanovic'i kolundan ısırdı. Bu hareket hakemin gözünden kaçtı. Olay şaşkınlıkla karşılanırken, Suarez'in Ajax'ta forma giyerken de benzer bir olaya imza attığı ortaya çıktı.

Suarez, PSV'li Otman Bakkal'ı da ısırmıştı.


<< Önceki Haber Yıldız golcüden akıl almaz hareket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER