İki günde 66 maç oynandı, fileler 127 kez sarsıldı


Altınordu'nun bu yıl ikincisini düzenlediği Sömestr Cup, 12 takımın müthiş mücadelesine sahne olurken iki günde 66 maç oynandı, fileler 127 kez sarsıldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun bu yıl 12 yaş kategorisinde ikincisini düzenlediği 2. Sömestr Cup, renkli görüntülere sahne oldu. Danimarka'nın Nordsjaelland ekibinin de yer aldığı organizasyonda Altınordu, Beşiktaş, Galatasaray, Bursaspor, Eskişehirspor, Akhisar Belediyespor, Aydın Yıldızspor, Manisaspor, Manisa Belediyespor, Nazilli Belediyespor ve Pendikspor takımları müthiş heyecanlı maçlar oynadılar.

Yeşilyurt Sait Altınordu Yerleşkesi'nde iki günde 66 maç oynanırken fileler ise tam 127 kez havalandı. Küçük yaş kategorisinde olduğu için maç skorlarının resmen ilan edilmediği ve herkesin şampiyon sayıldığı turnuvada Beşiktaşlı Gökalp en iyi kaleci, Galatasaraylı Bartu en iyi oyuncu seçildi.

İlk gün maçlarında sakatlanmasına rağmen ikinci gün maçlarını saha kenarına getirilen sedyeden izleyen Bursasporlu Metehan Ünal ise en centilmen oyuncu seçildi ve ödülünü Altınordu Futbol Eğitim Kurumu Genel Kaptanı Köksal Ferizcan'ın elinden aldı.

Tüm takımlara ödüllerini ise Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge takdim etti.
CİHAN
<< Önceki Haber İki günde 66 maç oynandı, fileler 127 kez sarsıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER