Sporculara kayak malzemesi desteği


Kayseri Melikgazi Belediyesi, Yeni Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına kayak malzemesi yardımı yapacağını açıkladı.

Melikgazi Belediyesi'nin yardımla ilgili açıklamasında, Melikgazi ilçe sınırları içerisinde 12 spor salonu ile 124 açık alan spor sahası bulunduğu hatırlatıldı. Açıklamada şöyle denildi: "Yaygın ve herkes için spor amacı ile çalışmalar devam etmektedir. Şu anda 12 ayrı bölgede çok amaçlı spor salonlarımız hizmet vermektedir. 124 ayrı bölgede açık alan fitness aletleri bulunmaktadır. Açık alan basketbol ve voleybol sahalarımız ise tüm semtlerde mevcuttur. Amacımız spor yapanların sayısını artırmak ve 7'den 70'e her kesimin mutlaka spor yapmasını sağlamaktır. Kış Sporları Merkezi olan Erciyes'te kayak yaparak kayak sporunu yaygınlaştıran ve bu yönde ödüller alan Yeni Hisarcık Gençlik ve Spor Kulübü çalışmalarında daha da başarılı olması ve sporcu sayısını artırması amacı ile kayak malzemesi yardımı yapılacaktır."

Kulübe kayak malzemesi yardımının meclis kararı ile yapılacağı ifade edilen açıklamada, Melikgazi Belediyesi'nin sporun ve sporcunun dostu ve destekleyicisi olduğu bildirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Sporculara kayak malzemesi desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER