Süper Ligin gol kralı TRABZONSPOR

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda 5-1 mağlup ederek ligin en golcü takımı oldu. Trabzonspor'da dün akşam attıkları gollerle galibiyette önemli rol oynayan Cardozo, Mehmet Ekici ve Sefa Yılmaz, ligin 23 haftalık bölümünde takımın gol yükünü çektiler.

Süper Ligin gol kralı TRABZONSPOR

Benfica'dan kadroya dahil edilen Paraguaylı Cardozo 14, Werder Bremen'den transfer edilen Mehmet Ekici 9, Sefa Yılmaz da 6 gol olmak üzere bordo-mavili takımın ligin 23. haftası sonundaki 46 golünün 29'unu kaydetti.

Cardozo, ligde Gençlerbirliği maçında 3, Torku Konyaspor ve Medicana Sivasspor maçlarında ikişer, Gaziantepspor, İstanbul Başakşehir, Mersin İdmanyurdu, Balıkesirspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında birer kez rakip fileleri havalandırdı.

Mehmet Ekici de Akhisar Belediyespor, Balıkesirspor, Medicana Sivasspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, İstanbul Başakşehir, Kasımpaşa ve Mersin İdmanyurdu maçlarında birer, Kardemir Karabükspor maçında da 2 gol kaydetti.

Sefa Yılmaz da ligde Gaziantepspor ve İstanbul Başakşehir maçlarında birer, Çaykur Rizespor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında da ikişer kez rakip fileleri havalandırdı. (Hürriyet)
<< Önceki Haber Süper Ligin gol kralı TRABZONSPOR Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER