ŞUTSO mükemmellik belgesi aldı

ŞUTSO mükemmellik belgesi aldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından oda sistemlerinin iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk oda sisteminin Avrupa oda sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan akreditasyon sistemi kapsamında; Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Akreditasyon Denetimi gerçekleştirildi.

Türk Loydu Vakfı Temsilcisi Serkan Şahin, TOBB Kalite Sorumlusu Özge Karatepe ve TOBB Akreditasyon Sorumlusu Elif Başak Ayık, tarafından gerçekleştirilen denetim sonucunda 61 puan alan, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ŞUTSO) Avrupa Standartlarında hizmet veren A (Mükemmel) seviyesinde oda olduğu belgelendi.

ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ertekin, ilin ekonomik, sanayi ve ticari potansiyelleri hakkında verdiği bilgilerin ardından gerçekleştirdiği konuşmasında, "Üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm personelimizle birlikte elbirliğiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitim, organizasyon ve seminerler düzenleyerek üyelerimizin mesleki faaliyetlerinin güçlendirilmesine zemin hazırlıyoruz. Yürüttüğümüz projelerle ilimizin gelişimine ve işletmelerimizin kurumsallaşmasına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Akreditasyon sistemi sayesinde de çalışmalarımızı programlı bir şekilde gerçekleştirme fırsatımız doğdu. Akredite olduktan sonra daha büyük sorumlulukları yüklendiğimizi ve hizmet kalitemizi daha arttırmamız gerektiği bilincini taşıyoruz. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sadece ücret karşılığı belge veren oda anlayışından uzaklaşıp üyelerimiz ile sağlam ilişkiler kurmayı, içinde bulunduğu topluma karşı sorumluluk sahibi ve kurumsallaşmış yapısıyla örnek bir kurum olmayı hedefliyoruz" dedi.

Kapanış toplantısında denetimle ilgili açıklamada bulunan Türk Loydu Vakfı Temsilcisi Serkan Şahin; "Bugün gerçekleştirdiğimiz denetimde ŞUTSO'nun iyi uygulamalarını, başarılarını, güler yüzlü ve dinamik bir personele sahip olduğunu gördük. Akreditasyon denetiminde Avrupa Standartlarında hizmet veren A (mükemmel) sınıfında oda olduğunuzu ve bu durumun tescillenmesi için çalışmaların yapılmasını raporumuzda ileteceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber ŞUTSO mükemmellik belgesi aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER