Tam MHP'den aday adaylığını açıklayacakken...

Erzurum eski İstihbarat Şube Müdürü Hurşit Uçak, görevinden istifa edip MHP'den aday adaylığını açıklamak üzereyken gözaltına alındı. Kendilerine zulüm yapıldığını belirten anne Zekiye Uçak, ''Bir gözyaşımız mermeri deler'' diyerek ilahi adaleti hatırlattı.

Tam MHP'den aday adaylığını açıklayacakken...

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarının ardından başlatılan algı operasyonlarında gözaltına alınan Erzurum eski İstihbarat Şube Müdürü Hurşit Uçak’ın annesi Zekiye Uçak, yaşananları zulüm olarak nitelendirdi.
 
Hurşit Uçak, görevinden istifa edip MHP’den milletvekilliği aday adaylığını açıklamak üzereyken önceki gün Denizli’de gözaltına alındı. 30 yıllık parkinson hastası baba Şefik Uçak (79) şok geçirirken anne Zekiye Uçak, Allah’ın zalimlerden hesap soracağını aktardı. Anne Uçak şunları söyledi: “Oğlum 2 ay önce gözaltına alındı, mahkeme serbest bıraktı. Emekliliğine 2 ay kalan oğlum, MHP’den aday adaylığı için görevinden istifa etmişti. Kirli çamaşırları dökülmesin diye, MHP’den korktukları için oğluma gözaltı kararı çıkardılar.”
 
Oğlu hakkındaki terör örgütü suçlamasına tepki gösteren Zekiye Uçak, şu ifadeleri kullandı: “Terör örgütüyle suçladıkları emniyet müdürü 7 sene ABD’de doktorasını, masterini yaptı. Evlatlarımı ne bir yurda yolladım ne dershaneye gönderdim, zaten bütçem de müsait değildi. 30 senedir babası parkinson hastası, onları kendi çabalarımla zorlukla okuttum. Helal süt verdim, haram lokma yedirmedim. Hırsızlık yapanlar dışarıda, yakalayanlar içeride. Haksızlığa uğramış polis analarının bedduasını almasınlar. Saraylarda rahat rahat yatıyorlar ama bunun bir de hesap günü var. Biz namusuyla yaşar, şerefiyle ölürüz.”
<< Önceki Haber Tam MHP'den aday adaylığını açıklayacakken... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER