'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf sergisine büyük ilgi


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, Kırşehir'de sergilendi.

Kırşehir kent merkezi Cacabey Gök Medrese önündeki Yeraltı Çarşısı'nda açılan ve 7 yıldır yapılan 'Tarım ve İnsan' temalı amatör fotoğraf yarışmalarında dereceye giren fotoğrafların yer aldığı sergi Kırşehirlilerden büyük ilgi gördü.

Kırşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kenan Şahin, serginin geçmişten bugüne tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanan gelişmelerin, geçmişten günümüze köprü olduğunu söyledi.

Şahin, "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız 7 yıldır farkındalık oluşturma adına Türkiye genelinde tarımla ilgili ödüllü amatör fotoğraf yarışmaları açıyor. Bu resimlerle tarım ve hayvancılıktaki faaliyetler ve gelişmeler, geçmişle geleceğe bir köprü kuruyor. Köy tarzı çiftçiliği, çiftçilerin çalışmalarını, modern çiftlikleri ve tarım sektörünün gelişimini anlatıyor. Geçmişle geleceğin harmanının yapılması, tarım ve hayvancılıkta gelinen noktanın gösterilmesini amaçlayan sergimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Sergide Türkiye'nin birçok ilinden gelen 45 resim var." dedi.

Yeraltı Çarşısı'nda bir hafta açık kalacak sergide 45 ödüllü fotoğraf sergileniyor. CİHAN
<< Önceki Haber 'Tarım ve İnsan' konulu fotoğraf sergisine büyük ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER