Tarsus'ta önce kız arkadaşını vurdu, sonra kendi canına kıydı


Mersin'in Tarsus ilçesinde, bir kişi kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını vurduktan sonra kafasına dayadığı silahla canına kıydı. Olayda kadın yaralanırken, erkek ise hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Eski Ömerli Mahallesi 1307 Sokak üzerinde meydana geldi. Eczanede teknisyen olarak çalışan ve ilk eşinden boşandığı belirtilen bir çocuk annesi S. D. (33), iddiaya göre Şahin Demir (48) ile bir süre arkadaşlık yaptı. İkilinin arasında yaşanan sorunlardan dolayı S. D., Demir'den yarılmak istediğini belirtti. Şahin Demir ise kendisine ait olduğunu öne sürdüğü altınları S. D.'den istedi. Bunun üzerine S. D., altınları çalıştığı eczaneye gelen Şahin Demir'e iade etti.

Şahin Demir, konuşma isteğini reddeden S.D.'ye, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkartarak ateş etti. Eczaneden dışarı çıkarak kaçmaya çalışan S. D., sırtına isabet eden kurşunla yaralanarak yere yığıldı.

S.D.'nin öldüğünü düşünen Şahin Demir, bu sefer tabancayı kafasına dayayıp tetiğe bastı. Demir olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan S.D. ise olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Tarsus'ta önce kız arkadaşını vurdu, sonra kendi canına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER