Artık ailenizden kimse kaybolmayacak!

Aile bireylerinin nerede olduğunu, istediğiniz zaman, tek tek görebileceksiniz, nasıl mı?

Artık ailenizden kimse kaybolmayacak!

Teknoloji geliştikçe insanoğlunun hayatı da kolaylaşmaya devam ediyor.. Bu alanda yaşanan her gelişme, doğru kullanıldığında büyük faydalar sağlıyor. 

İşlerimizi kolaylaştıracak uygulamalardan biri daha hayatımıza girmiş bulunmakta. Android telefonu bulunan kullanıcılar, bundan böyle ailelerinin, arkadaşlarının nerede olduklarını öğrenme imkanına sahip olacaklar.

MobiTrack Ailem GPS uygulaması, Android telefonlarda aile bireylerinin birbirlerinin konumunu harita üzerinde izlemelerine imkan veren ücretsiz bir hizmet.  Uygulamayı telefonunuza kuruyorsunuz ve aile bireylerini listenize ekliyorsunuz. Onlar da MobiTrack Ailem GPS uygulamasını kurduklarında birbirinizin konumlarını görebiliyorsunuz.

Yalnızca bu kadar da değil. Başınız dertte olduğunda acil durum düğmesine basarak durumu anında kontrol merkezine ve ailenize SMS ile tek tıkla iletebiliyorsunuz. Hem açık adresiniz hem de harita üzerindeki konumunuz anında ailenizle paylaşılıyor.

Deprem, doğal afet, kaybolma vs durumlarda da kullanılabilecek olan uygulamada, eğer çok acil durumlarda, izlediğiniz birisine ulaşamıyorsanız, aradığınız kişinin cep telefonuna "neredesin" mesajı göndererek, konumunu www.ailemnerede.com 'a girip görebiliyorsunuz.

GPS'in aktif olmaması durumunda baz istasyonları yardımıyla da konum belirleme yapma özelliği mevcut. Şebekenin aktif olmadığı durumlarda, biriken konum bilgileri, şebeke aktif olduğunda topluca merkeze iletilebiliyor.

Geçmişe dönük konumları görmek için www.ailemnerede.com'u veya www.mobilizleme.com'u ziyaret edebilirsiniz.
<< Önceki Haber Artık ailenizden kimse kaybolmayacak! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER