O firma bombayı patlattı! 35 TL'ye telefon

Ünlü telefon firması 35 liralık telefonu görücüye çıkardı.. İşte en hesaplı telefon

O firma bombayı patlattı! 35 TL'ye telefon

Nokia firmaBarcelona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde bugüne kadar ki en ekonomik telefonu olan Nokia 150'yi tanıttı.

Nokia, tek şarj ile 35 gün çalışan 13 sterlinlik (35 TL) hesaplı cep telefonu Nokia 150'yi tanıttı.

Barcelona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) tanıtılan Nokia 150, FM radyosu, LED aydınlatması ve dayanıklı tuşlarıyla yaşlılar ve telefonun sadece temel özelliklerini kullananlar için tasarlandı.

Mobil Dünya Kongresi'ndeki görkemli tanıtımda gelişmekte olan pazarları hedefleyen fiyatı £120 (330 TL) olacak olan akıllı telefon  Lumia 520' de görücüye çıktı.

ELDİVENLE KULLANILAN AKILLI TELEFON

330 TL'lik fiyatıyla en hesaplı akıllı telefon olarak nitelendirilen Nokia Lumia 520, Windows 8 ile çalışıyor. Süper duyarlı ekran teknolojisine sahip akıllı telefon bu sayede eldiven ile kullanılabiliyor. Bu da soğuk ülkeler için mükemmel bir özellik.

Telefon ayrıca 5 megapixel kamera ve Nokia müzik servisine erişim ile birlikte geliyor.

Uzmanlar ucuz akıllı telefonlar için büyük bir yıl öngörüyor. Bu sebeple Lumia 520'yi İskandinavya'da, Hindistan'da hatta Afrika'da bile görebiliriz.

Nokia CEO'su Stephan Elop, MWC kongresinde düzenlenen basın toplantısında ''Bugün biz dünyanın en yenilikçi ürünlerini tanıtıyoruz'' dedi.




<< Önceki Haber O firma bombayı patlattı! 35 TL'ye telefon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER