Bilecik 2011 yılı Gelir ve Kurumlar

Bilecik 2011 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi ödül töreni


BİLECİK (A.A) - Bilecikte, 2011 yılı Gelir ve Kurumlar Vergisi ödül töreni düzenlendi.
     Kar Yemek Salonunda düzenlenen törende, kurumlar vergisi birincisi Bilecik Gökyar Mermer İnşaat Turizm Nakliyat Ltd. Şti. Müdürü Atilla Keleş ve gelir vergisi birincisi Turgut Özenin ödülünü, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar verdi.
     Kurumlar vergisi ikincisi Osmaneli İpek İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Şnin ve gelir vergisi ikincisi Adnan Duman adına Hüseyin Dumanın ödülünü, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kurumlar vergisi üçüncüsü Turgut Özen adına Özercan Özenin ve gelir vergisi üçüncüsü Nezihe Özen adına yeminli mali müşavir Münir Şahinin ödülünü Vali Yardımcısı Süleyman Deniz takdim etti.
     Kurumlar vergisi dördüncüsü Tarbes Tarım Ürünleri ve Besicilik A.Şnin ve gelir vergisi dördüncüsü Ahmet Metenin ödülünü, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, kurumlar vergisi beşincisi Centay Maden, Nakliye, İnşaat, Hayvancılık Sanayi ve Tic. Ltd. Ştinin ve gelir vergisi beşincisi Mehmet Arslanın ödülünü ise İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu sundu.
     Programda ayrıca, Maliye Bakanlığının belirlediği ve Bilecik Defterdarlığınca Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olan Bilecik Kız Teknik ve Meslek Lisesi 10uncu sınıfı öğrencisi Rabia Akanın ödülünü Bilecik Defterdarı Mehmet Koray Alper verdi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bilecik 2011 yılı Gelir ve Kurumlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER