Terörü sorarken gözyaşlarını tutamadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Saray'da çocukları kabul etti. Necip Can isimli bir çocuk Cumhurbaşkanı'na terör olaylarını sorarken gözyaşlarına boğuldu.

Terörü sorarken gözyaşlarını tutamadı

Davetli çocuklar arasında bulunan ve isminin Necip Can olduğunu söyleyen çocuk Cumhurbaşkanı’na  “Günümüzde terör olayları oluyor bazı insanlar evlerinden oluyor. Terörü bitirmek için neler yapacaksınız?” diye sordu. 

Necip Can sorusunu tamamlayamadan gözyaşlarına boğuldu. Çocuğun ağladığını gören Erdoğan da söze girerek “Terörü bitireceğiz” mesajı verdi. 

Cumhurbaşkanı Çorumlu olduğunu öğrendiği çocuğa “Sen yiğidin harman olduğu yerden geliyorsun” diye de moral verdi.

ÇANAKKALE’YE KİMLER GİTTİ?

Erdoğan makamında sohbet ettiği çocuklara ayrıca  “Çanakkale’ye kimler gitti?” diye sordu. Gitmeyen öğrencilerin fazlalığını gören Cumhurbaşkanı, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya dönerek, Sayın Bakanım bu öğrencileri tespit edelim ve okullarını uyarıp hemen bir Çanakkale ziyareti tertip edelim” dedi.

İNCELENMESİ GEREK DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen yılki 23 Nisan kabulünde de “Çanakkale’ye kimler gitti?” diye sormuş, 11 öğrencinin elini kaldırması sonrası şaşkınlık yaşayarak, “Bu okulların incelenmesi gerek” ifadesini kullanmıştı.

Kaynak: Sözcü
<< Önceki Haber Terörü sorarken gözyaşlarını tutamadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER