TGTV Başkanı: Ensar Vakfı'na yapılan kara propagandayı kınıyoruz


Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), Ensar Vakfı ile ilgili açıklama yaptı. Akbulut, "Hukukun temel prensiplerine göre suç ve ceza şahsidir. Söz konusu menfur olay bahane edilerek Ensar Vakfı'na yapılan kara propagandayı da kınıyoruz." dedi.

TGTV, Süleymaniye'deki Ensar Vakfı'nda terör konulu bir basın açıklaması yaptı. Farklılıkların zenginlik olarak görülmesi gerektiğini kaydeden TGTV Başkanı Akbulut, "Milletimiz birlik ve beraberliğini sürdürecektir. Ülkemizdeki terör faaliyetleri iç dinamiklerden kaynaklanmaktadır." ifadesini kullandı. Akbulut, şöyle devam etti: "Terörle, dış düşmanlar Türkiye'yi parçalamak, diz çöktürmek istemektedir. Batılı müttefiklerimizin ülkedeki terör olaylarına duyarsızlıkları açıktır. Millet olarak oyunun farkındayız. İslam dünyası parçalanarak dizayn edilmek istenmektedir. Ülkemizin etkinliğini önlemek için terör maşa olarak kullanılmaktadır. Teröristler, birliğimiz ve kardeşliğimizle hüsrana uğrayacaklardır. Teröre arka çıkanlar, teröristleri destekleyenler, emperyalist güçlerin maşası olan hainlerdir."

Akbulut, Karaman'da 45 erkek öğrenciye tecavüz olayına da değindi. Akbulut, olayın yargıya intikal etmiş olduğuna vurgu yaparak, Ensar Vakfı'na karşı algı operasyonu yapıldığını savundu. Akbulut, "Bir şahsın suçu dolayısıyla bir kurumun karalanması asla kabul edilemez. Hukukun temel prensiplerine göre suç ve ceza şahsidir. Söz konusu menfur olay bahane edilerek Ensar Vakfı'na yapılan kara propagandayı da kınıyoruz." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber TGTV Başkanı: Ensar Vakfı'na yapılan kara propagandayı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER