Tokat'ta YGS şampiyonları yine FEM'den


TOKAT (CİHAN)- Tokat FEM dershanesi öğrencisi Abdullah Demir, YGS'de il birincisi oldu. Demir, "Başarımı öncelikle ailemin desteğine, düzenli ders çalışmaya ve dershane hocalarının programlarına uymaya bağlıyorum. Hocalarımız bizi hiç yalnız bırakmadı, hep beraber çalıştık. Sınava girerken bu sonucu bekliyorduk." dedi.

FEM Dershanesi eşit ağırlık öğrencisi olan Mustafa Rahime de kendi alanında Tokat birincisi oldu. Rahime, başarıda en önemli faktörün aile desteği, düzenli ders çalışma, dershanenin ders çalışma ortamı ve öğretmenlerinin özverili çalışması olduğunu söyledi.

Abdullah Demir ve Mustafa Rahime'yi kutlayan Tokat FEM Dershanesi Müdürü Mehmet Mazı, başarının tesadüf olmadığını ifade ederek, fedakarca ve ekip ruhu içinde çalışan öğretmenler sayesinde elde edildiğini dile getirdi. Sınav sonuçlarını da değerlendiren Müdür Mazı, "Sınavda dershanemiz, hem bireysel hem de kitlesel başarı elde etmiştir. Bu sene 1 milyon 500 binden fazla adayın katıldığı YGS'de başarı çok düşmüştür. 50 binden fazla aday, sıfır net yaptı. Ayrıca 700 binden fazla aday da matematikten sıfır çekti." dedi. Mazı ayrıca haziran ayı içerisinde yapılacak LYS'ye hazırlanan öğrencilerin, morallerini bozmadan son iki ayı çok iyi değerlendirerek konu eksiklerini kapatabileceklerini ifade etti. CİHAN
<< Önceki Haber Tokat'ta YGS şampiyonları yine FEM'den Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER